2015/08/13

vist ongi suvi

möödunud nädala jooksul on olnud mõni ebaharilikult soe päev, ilmselt on kätte jõudnud suvi.. sellega seoses on Laisik ennast ja oma järeltulijaid ka merre kastnud.. LB maadles viimati oma ujumiskoeraga, jäi seekord alla ja arvas, et tema kutsut enam mere äärde kaasa ei taha.. LG jooksis (loe: roomas kiiresti oma veidi ebatavalises stiilis) viimati käest ära mere ääres, pätsutas mõnuga madalas vees, liivas ja vetikates, ühesõnaga nautis..tundub, et on ka ikka vähemalt natuke veeloomad :) adru tuleks ainult sellest viimati külastatud ujumiskohast pisut vähemaks saada.. vaatame, ehk õnnestub :)
muidu naudime endiselt "puhkust" (taheti ju vahepeal nimetada hoopis teenistuseks seda, mis veel vähemalt üle aasta on ka palgaline mul siin): kokkame, koristame, käime vahel külas (muuhulgas nägin eile üle pika aja üht oma lapsepõlvesõbrannat, kellega muidu suviti puhta ninapidi koos olime, aga nüüd oma 10-15 aastat ei ole pea üldse trehvanud), rändame niisama pisut ringi.. ja siis jälle kõik seesama võibolla pisut teises järjekorras..
muidu on mõnus, suvi siis.. ebatavaliselt palju eri liiki putukaid on sel aastal näha, soodsad olud.. näiteks pääsusaba ma meil siin Muhus veel näinud ei olnud siiani, üleeile nägin ära ja kõikvõimalikke teisi kirjumirjusid on ka palju.. 
sünnipäeva sai ka peetud.. tore, et päris paljud said ennast kohale veeretatud ja kena oli kõiki üle mitme aja näha.. kahe aasta pärast vast jälle peab sünnipäeva, vahepeal otsime muid põhjuseid kokku saada :D

Kommentaare ei ole: