2018/03/12

et kogu muutmälu ei oleks kogu aeg kasutuses, peab aega ajalt siiski tegema vahepuhastuse.. näiteks on kuskile sahtlipõhja peas ära pandud sügisel leitud ja kogutud "väga olulised" teadmised.. eks väikese filtreerimisega ilmselt ujuks jälle pinnale ka teadmine, kui otsiks.. aga uued väga olulised asjad sõidavad sajaga sisse..
kui käia "ainult suurte inimestega" lõunas, siis ei lähegi sinna sõites ja tagasi sõites tervet tundi poe-pissi-jm peatuse jaoks.. eks see ilmselt oli vanasti ka nii, aga vanasti oli väga ammu.. tore oli lõunas käia ja kalleid sõpru näha.. tervemaid ja tõbisemaid (austraalia kukkurgripp tundub muidugi üks kole haigus, eks selgub, kas nakkas ja sel juhul kui pikk on peiteaeg)..
LB on juba suhtkoht iseseisev, rändas eile maakonna pealinna koos emmest erineva täiskasvanuga ja kuuldavasti veedab meeldivalt aega linnavanaemaga.. asjad kaasa võtmiseks pakkis LB kusjuures täiesti ise oma roosasse kohvrisse.. ja õhtul rändab ta tagasi ka koos emmest erineva täiskasvanuga.. ju ma siis kuulen, kas edaspidi ka korraldame sellist avantüüri või sai nüüd küllalt.. LG teatas alustuseks, et kena on vahel ilma LBta ka olla, aga nii kümne minuti pärast juba pirises, et tal pole kellegagi mängida..

1 kommentaar:

Fotostuudio Tallinnas ütles ...

Vahva blogi, edu!