2014/10/19

38+5

ikka veeren.. öine magamine on kole tüütu, küljed saavad hirmus ära magatud.. ja püsti on raske saada, ükspäev õnnestus oma niigi valus vasak koib veel valusamaks saada, duši all läks jalg pisut valesti.. aga ehk see on üks neist hädadest ikka, mis pärast üle läheb, kui kodanik välja kolib :) maal on ta rahulikum kui linnas, seal rahmeldas möödunud nädalal oluliselt vähem, aga linnas (pakuti siin, et kõrguste vahe, ikkagi maal maksimaalselt 2. korrus ja siin valdavalt 5. korrus) tehakse hoolega mürglit.. UH järgi korrigeeriti pisut tähtaega, 22. okt peale, aga täpne kuupäev selgub siiski siis kui selgub, eks :) vanaema soovitab ikka vähemalt vanavanaisa sünniaastapäevaks, see on 26. okt.

õues on sügis: eile oli kõigis sügisvärvides ja päikeses sillerdav soe päev, täna taevas nutab.. eks see selgub, mis homne toob.. LBga on raske, ta on nüüd harjunud vähemalt 2 korda päevas õues käima (sai ju natuke lasteaeda proovitud, küll poole päeva kaupa, aga ikkagi), aga siin linnas pole ju märja ilmaga väga midagi õues teha.. mänguväljakud märjad ja kõiki sõpru-sugulasi ei saa ka ju kohe ära tüüdata oma külaskäikudega.. täna käisime ülejärgmisest tänavas tuttaval vanatädil külas, seal sai vähemalt ringiratast joosta ümber ahju ja issit taga ajada.. portatiivse liumäe vedasime ka korra uduvihma kätte ja natuke sai muru ka niidetud.. praegu ehitatakse kõrvaltoas issiga koobast.. aga õue peaks ikkagi ka korra veel minema, värsket õhku tahaks ise ka.. aga jah, eks selgub, mis siis LB hakkab tegema, kui kõhuelanik välja ilmub, sest praegu proovitakse küll täiega ise tita olla.. ja samas oleks nagu varajane puberteet kohal..

1 kommentaar:

Online College Degree ütles ...

Take Action. Internalize the relevent materials. Then decide to take action. Nothing happens until you act upon that change you desire.

Life Experience Degree